Er is steeds meer te doen over de actieve inbreng van burgers in de inrichting van de publieke omgeving.

De leden van Inwonersbelang Gemeente Brielle begeven zich midden in het sociale leven en wij participeren door dagelijks oprechte interesse in burgers te tonen en door goed te luisteren naar wat er gezegd wordt maar ook naar wat er niet gezegd wordt.

Alleen is niet iedereen maatschappelijk actief en kijkt op dezelfde manier. Er is veel gedaan om de participatie te vergroten en er kan altijd meer worden gedaan. Wij zijn aan het bekijken wat wij nog meer kunnen doen om de participatie te vergroten en waarin meer burgers maatschappelijk actief zijn.

Het heeft niet alleen te maken met het vergroten van de betrokkenheid van burgers maar ook met de toegankelijkheid van burgers om het publieke domein binnen te komen.

Wij hebben zelf ideeen en staan open voor jullie ideeen. Voel je vrij om ze met ons te delen. Alle raadsleden hebben een mailadres te vinden op onze website of voel je vrij om op dit bericht te reageren.

Alleen met kleine stapjes kunnen we een groter ideaal bereiken.

1 reactie

 1. John Sik op 11 maart 2020 om 16:38

  Geachte, ik zal mijzelf even voorstellen.
  Mijn naam is John Sik en ben ex bestuurslid van de SP Brielle, ik heb een poging gedaan om met de PvdA een zeg maar contact te verkrijgen.Dit s door omstandigheden niet gelukt.Daarna ben ik de aangeboden opleiding van de gemeente gaan volgen en oke iedereen geslaagd. Ik wil graag verder in de politiek,desnoods in een ondersteunende functie.
  Ga ik van deur tot deur? Nee,zet ik mij in voor het belang van Brielle? Ja.Let wel het belang van bewoners. Misschien spreken wij elkaar.
  Met vriendelijke groet,
  John Sik
  sik.forever@hotmsil.com
  0181775026
  0641541839

Laat een reactie achter